Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

3 to do cu Horia Ghibuțiu | Săptămâna 27 decembrie- 3 ianuarie

Horia Ghibuțiu De Horia Ghibuțiu
Comentarii 3 to do cu Horia Ghibuțiu |  Săptămâna 27 decembrie- 3 ianuarie Share 3 to do cu Horia Ghibuțiu |  Săptămâna 27 decembrie- 3 ianuarie


 

 

 

 

Sâmbătă, 28 decembrie, ora 19.00

Jurnalul lui Robinson Crusoe, la Odeon

3 to do cu Horia Ghibuțiu | Săptămâna 27 decembrie- 3 ianuarie

Faceți-vă acest cadou de sărbători, un spectacol pe cinste. Zice inenarabila Ada Milea despre montarea lui Mihai Mănuțiu: „Insula lui Gellu Naum e un text plin de  tristețe comică. De câte ori îl “vizitez”, împreună cu alți “musafiri”, totul se transformă radical în funcție de fiecare om implicat. Sunt extrem de bucuroasă că am lucrat cu echipa de la Odeon și abia aștept să vă lăsați naumizați, măniuțizați, gavrilizați, damianizați și adamilizați.”

Vineri, 3 ianuarie, ora 19.00

Cursa de șoareci, la TNB


3 to do cu Horia Ghibuțiu | Săptămâna 27 decembrie- 3 ianuarie

Thriller-ul Agathei Christie ne face complicii unei montări curate, clasice și pline de farmec la Teatrul Național București. S-au făcut 67 de ani de când se joacă neîntrerupt, la Londra, piesa „Cursa de șoareci” după drama radiofonică „Trei șoricei orbi” („Three Blind Mice”), de Agatha Christie. Închei preluând îndemnul de atâtea generații: „vizitați Conacul Monkswell! Prin acceptarea invitației de a vedea acest spectacol deveniți complicii unui celebru mister teatral, unul din cele mai bine păstrate. Vom descoperi împreună cine este vinovatul, și depinde doar de noi să ducem mai departe secretul din „Cursa de șoareci”, pentru viitorii spectatori. Neașteptatul se produce când spectatorii buni… tac. Fiți parte din legendă!”. „Cursa de șoareci” de la TNB prinde și place.

Luni, 30 decembrie, ora 19.00

Concertul Tradițional de Anul Nou, la Sala Palatului


3 to do cu Horia Ghibuțiu | Săptămâna 27 decembrie- 3 ianuarie

Orchestra Simfonică București, un ansamblu muzical românesc de elită, vă poate face să nu regretați atât de tare că nu sunteți la Viena, la Musikverein, cu ocazia Concertului de Anul Nou. E frumos, de neratat.

Recomandările sunt oferite de Horia Ghibuțiu

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută