Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Lucruri pe care le ştii doar dacă eşti crew trainer la McDonald’s

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lucruri pe care le ştii  doar dacă eşti crew trainer la  McDonald’s Share Lucruri pe care le ştii  doar dacă eşti crew trainer la  McDonald’s


„Am găsit un mentor în fiecare dintre colegii mei.”

„M-am angajat la McDonald’s la 16 ani pe poziţia de Crew Trainee şi am avansat la cea de Crew Member după doar două luni. Deşi eram încă minor, în luna august a anului 2017 am avut şansa să avansez la funcţia de Crew Trainer Trainee, iar după alte două luni, am fost promovat la cea de Crew Trainer. Îmi doream foarte mult să ating pragul ăsta” , povesteşte Vlad, amintindu-şi de parcursul lui profesional de la McDonald’s.

Lucruri pe care le ştii doar dacă eşti crew trainer la McDonald’s

Din anul 2016, Vlad lucrează în restaurantul din Drumul Taberei şi este hotărât să aibă o carieră de lungă durată la McDonald’s. Iniţial, s-a angajat part-time şi a urmat un program special de lucru, pentru ca apoi să aleagă norma de 8 ore pe zi. Cu toate că programul lui Vlad este destul de încărcat, fiind super ambiţios, a învăţat foarte bine pentru examenul de Bacalaureat, în timp ce a continuat să lucreze în fiecare zi cot la cot cu toţi colegii din echipa lui pentru a evolua şi pe plan profesional.

„În funcţie de programul de lucru, încerc să fiu punctual atât la serviciu, cât şi la şcoală (acum mă bucur că sunt în vacanţă). Îmi planific timpul astfel încât să pot să mă şi distrez, să merg la sală sau să învăţ. Nu îmi ies toate de fiecare dată, dar un lucru pe care l-am învăţat la McDonald’s este perserverenţa.”

Salariul, programul flexibil şi echipa alături de care lucrează sunt motivele principale pentru care Vlad consideră că jobul de la McDonald’s i se potriveşte.

„Încă din prima zi la Mec, m-am uitat la toţi colegii şi am încercat să iau de la fiecare ce este mai bun (viteza, dexteritatea, comunicarea, colaborarea, coordonarea). Întreaga echipă mi-a fost un adevărat mentor până acum.”

Dacă McDonald’s ar fi o persoană, Vlad crede că ar fi:

„prietenoasă, isteaţă, înţelegătoare, punctuală şi o gazdă foarte bună. Ar fi o persoană care-şi respectă întotdeauna promisiunile, o persoană care respectă şi promovează curăţenia şi care m-ar învăţa şi pe mine în fiecare zi să mă descurc cât mai bine la locul de muncă.”

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută