Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente în Arad 30 noiembrie – 7 decembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente în Arad 30 noiembrie – 7 decembrie 2018 Share Top 5 evenimente în Arad 30 noiembrie – 7 decembrie 2018


 

 

1. Toate pârtiile duc la Târgul de iarnă
Târgul de Iarnă, ediția 2018, va fi deschis până pe 8 ianuarie 2019. Este organizat în zona Palatului Administrativ și în Parcul Mihai Eminescu, unde sunt pregătite, ca și în anii trecuți, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, brazi de Crăciun și programe artistice diverse.

Top 5 evenimente în Arad 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

2. Ziua Națională a României
Va fi sărbătorită, la Arad, cu concerte de muzică populară și ușoară în aer liber, proiecții de filme și activități pentru copii, manifestările urmând să se desfășoare în centrul orașului. Manifestările care marchează Centenarul Marii Uniri debutează la ora 8.30 la „Crucea Martirilor Unirii” din Parcul Eminescu. La 9.30 este programată o ceremonie militară pe Platoul din fața Palatului Administrativ, urmată de alocuțiuni și un program artistic. Momentul va fi încheiat cu defilarea gărzii de onoare formată din detașamente ale Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului de Jandarmi Arad, ISU și Serviciului de Ambulanță Județean Arad și a tehnicii militare. Manifestările vor continua, la ora 10:45, la mormintele ,,Corifeilor Marii Uniri”, din Cimitirul Eternitatea. Seara, la ora 18:00, este prevăzută Retragerea cu torțe a militarilor Batalionului 191 Infanterie „Col. Radu Golescu”, pe traseul: Palatul Administrativ-Bulevardul Revoluției-Teatrul Clasic „Ioan Slavici”-Piața Avram Iancu-str. Nicolae Bălcescu-Podul Decebal-Cazarma Cetate.

Top 5 evenimente în Arad 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

3. Vine Colindătorul
Pe 5 decembrie, de la ora 20.00, Fuego va fi „Colindător la porțile Cerului” pe scena Filarmonicii de Stat Arad. Alături de band-ul său și de câteva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, două ore de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice! Preț bilet 80 lei.

Top 5 evenimente în Arad 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

4. Târg de viniluri
Eşti unul dintre melomanii care preferă să se întoarcă la discurile de vinil sau pur şi simplu îţi doreşti să reasculţi acel sunet pur? Mai mult, dacă eşti colecţionar de viniluri, casete, CD-uri, pick-up-uri, casetofoane vechi, etc. şi doreşti să-ţi etalezi comoara muzicală, o poţi face participând la „Târgul de Viniluri-ed. I”, ca expozant. Unde? La Soul Pub & More, pe 16 decembrie, de la ora 13.00.

Top 5 evenimente în Arad 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

5. Vienna Classic Christmas
Spectacolul „Vienna Classic Christmas” suținut de Strauss Festival Orchestra, este un magnific concert de Crăciun care pregătește auditoriul pentru sărbătorile de iarna într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfășoară, ca și la Concertul de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri și polci ale dinastiei Strauss. Pe 22 decembrie, de la ora 19.30 spectacolul ajunge la Filarmonica de Stat Arad.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.