Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Arad 30 noiembrie – 7 decembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Arad 30 noiembrie – 7 decembrie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Arad 30 noiembrie – 7 decembrie 2018


 

 

BABY ELVIS, Club Flex, 30 noiembrie, 21:00
Un concert caritabil pentru a susține intervențiile stomatologice pentru copiii de la Centrul de primire minori din oraș, alături de trupa Baby Elvis: cu Alex la chitară și voce, Mark – bas, George- Tobe și Oscar- la chitară, direct din Oradea.

DACII LIBERI, Cinema Arta, 30 noiembrie, 20:00
Un documentar care a fost unul dintre cele mai populare filme proiectate anul acesta la TIFF, dar și la festivaluri mai mici precum Ceau Cinema! sau Anonimul. Filmul prezintă dacologia și istoria dintr-o altă perspectivă, pe alocuri ironică.

NE ȘTIM DE 100 DE ANI, Teatrul Clasic I. Slavici, 1 decembrie, 19:00
Un spectacol care marchează Centenarul, în regia lui Ștefan Iordănescu, o adaptare după un text de Vlad Tăușance și o coproducție a Teatrelor Tineretului din Piatra Neamț, a teatrului din Rm.Vîlcea, Reșița și Arad.

Recomandările Zile și Nopți Arad 30 noiembrie - 7 decembrie 2018

HORAȚIU MĂLĂELE, Filarmonica Arad, 4 decembrie, 19:30
Noul proiect marca „Mălăele”: „Ediție Specială”, un spectacol cu o dinamică deosebită, care îi are în prim-plan pe Mălăele tatăl și fiul, în momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri dătătoare de cele mai diverse emoții și stări.

ORAȘUL NOSTRU, Teatrul Clasic I.Slavici, 6 decembrie, 17:00
Spectatorii sunt martorii unor povești de viață emoționante ale unor arădeni care au trăit în urmă cu un secol, oameni care au rămas în istorie. Un astfel de exemplu este cel al Margaretei Braun, moștenitoarea Casei de modă ,,Fortuna”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută