Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2018
Arhiva Zile si Nopti

Demmers Teehaus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Demmers Teehaus Share Demmers Teehaus


Demmers Teehaus nu este o simplă ceainărie. E un concept ce promovează cultura ceaiului și o viață mai sănătoasă. Găsim pe la ei colecții de cadouri cu ceaiuri de calitate, naturale. Ceaiurile de la Demmers Teehaus sunt un cadou divin, fie că vorbim de pachetele pe care ți le poți cumpăra din shop sau ceștile savurate direct în ceainărie. Indiferent de sezon, ocazie, sau felul în care te simți, găsești la Demmers ceva pe gustul tău. Trebuie să recunoaștem, totuși, că nimic nu-i mai plăcut pe o zi friguroasă sau ploiasă decât să ne răsfățăm cu un ceai cald de la Demmers. Mai ales acum, în luna octombrie, parcă și mai bine merge un ceai fierbinte Demmers, luat la to do și savurat în Piața Unirii. Poate sună clișeic, dar asta simțim.
Aici e locul în care găsești cel mai bun ceai din oraș, dar și o grămadă de accesorii faine cu care poți să-ți construiești propriul ritual al ceaiului.

Încearcă @ Demmers Teehaus
În primul rând, trebuie să te răsfeți cu ceva din colecția Tea for you, o serie de ceaiuri „cadou” cu ilustrații simpatice și descrieri și mai simpatice. Sau, dacă nu cauți un cadou și vrei să bei ceva direct la cafenea, musai să încerci un matcha pentru un boost de energie. Infuziile de fructe nu-s nici ele de ignorat și merg perfect și cu ceva dulce d-ale gurii.

Piața Unirii 9
0374 032 867
www.facebook.com/DemmersTeehausRomania 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută