Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Arad 27 iulie – 2 august 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Arad 27 iulie – 2 august 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Arad 27 iulie – 2 august 2018


 

 

MISS ARAD
Teatrul Clasic I.Slavici, 27 iulie, 19:00. Finalul călătoriei celor 15 finaliste ale concursului județean de frumusețe Miss Arad 2018: juriul și publicul vor decide cine este cea mai frumoasă arădeancă. Evenimentul are scop caritabil, iar banii din vânzarea biletelor vor fi donați.

OLD LADY`s BAND
Restaurant Akademos, 27 iulie, 21:00. O seară cu muzică specială, dans și veselie, pe ritmuri de folk și pop-rock, impregnată cu povești despre haiduci și spiriduși, toate ale trupei arădene Old Ladys Band: Alex Ioaneș la vioară, George Roșu, chitară și voce. Intrarea liberă.

Recomandările Zile și Nopți Arad 27 iulie - 2 august 2018

FOXTROT
Grădina de Vară, 27 iulie, 21:30. Unul dintre cele mai recente filme care a intrat în cinematografe, cu premiera în luna iunie a acestui an: filmul regizat de Samuel Maoz, regizor israelian, care prezintă întâmplările prin care trece un tată după moartea fiului său.

CĂSOAIA BIKE RUN
Căsoaia, 28,29 iulie, 10:00. Un weekend special cu sport, muzică, aer curat și bucurie pentru întreaga familie, cu o cursă mountain bike de dimineață, apoi un parc de aventură și escaladă, foc de tabără și muzică live, iar duminică – o cursă de alergare.

Recomandările Zile și Nopți Arad 27 iulie - 2 august 2018

LUMINĂ ȘI JERTFĂ
Muzeul de Artă, 27-29 iulie, 11:00. Expoziția artistului Silviu Oravitzan, un nume de referință pentru arta românească: un concept unitar, centrat asupra simbolicii creștine: Cruce, Centru, Lumină, teme pe care le reinterpretează de mai bine de 30 de ani.

PORTAVOCE
Grădina de Vară, 31 iulie, 21:30. Proiecția filmului Portavoce: trei autori urmăresc emergența unor tipuri alternative de interacțiune culturală în România, care au contribuit în timp la dezvoltarea unei societăți responsabile: proteste, interviuri, Colectiv, OUG13.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.