Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Arad 29 iunie – 5 iulie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Arad 29 iunie –  5 iulie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Arad 29 iunie –  5 iulie 2018


 

 

Expoziţie de fotografie ,,Dincolo de o privire”
Sala de Expoziţii din Atrium Mall, Etaj 2, 29 iunie – 5 iulie, 10:00. Expoziţia cuprinde 50 de fotografii format 50 x 70 cm aparținând artiștilor fotografi români membri ai Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, dar și lucrările unor fotografi străini importanţi. Cinci dintre imagini aparţin fotografilor arădeni. După un prim vernisaj anul trecut la Craiova expoziţia a mai ajuns şi în oraşele: Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Oradea şi Carei.

„Homeland”
Sala Clio, Complex Muzeal Arad, 29 iunie – 15 iulie. Publicul aradean va avea ocazia sa admire pana pe 15 iulie un set de 36 de gravuri in tehnici si maniere diverse, apartinand unor culturi din cele mai indepartate colturi ale lumii. A 50-a expozitie a proiectului expozitional international IPEP INDIA care se deruleaza de 5 ani, ajunge in premiera in Romania, la Arad. Ultimele trei expozitii ale proiectului s-au derulat in Marea Britanie (Oxford), Statele Unite (South Carolina) si Portugalia.

Ileana, Principesă de România
Centrul Cultural Judeţean Arad, 4 iulie, 20:00. Teatrul de vară Ethos îşi redeschide porţile. Timp de două luni, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, pe scena din curtea Centrului Cultural Județean Arad vor avea loc spectacole de teatru dar și concerte. Primul spectacol din luna iulie este „ILEANA, PRINCIPESĂ DE ROMÂNIA” după romanul autobiografic „Trăiesc din nou”. Un spectacol de şi cu Liana Ceterchi. Intrarea este liberă la toate evenimentele.

Lumină și jertfă
Muzeul de Artă Arad. Cu prilejul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Muzeul de Artă Arad organizează expoziția de artă, de anvergură națională și internațională, Silviu Oravitzan „Lumină şi Jertfă”. Silviu Oravitzan, nume de referință pentru arta românească, dezvoltă un concept unitar, centrat asupra simbolisticii creștine: Cruce, Centru, Lumină. De mai bine de treizeci de ani, aceste teme majore ale creației sale sunt interpretate prin mijlocirea diferitelor medii de expresie (desen, pictură, sculptură). Expoziția este deschisă publicului până în 29 iulie.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.