Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Chestionar de #Brașov cu Eduard Huțanu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chestionar de #Brașov cu Eduard Huțanu Share Chestionar de #Brașov cu Eduard Huțanu


„Sunt LIFTIER în cel mai mare mall din lume, iar rolul meu este acela de a ajuta persoanele care au țeluri și care doresc să nu rămână condamnate să lucreze la țelurile altora, să urce cu LIFTUL până la etajul la care aceștia au curajul să viseze!” Orice idee grandioasă este mai întâi luată în derâdere, apoi este combătută și într-un final devine acceptată ca standard.

Ce îți place cel mai mult la Brașov?
Îmi place natura, deci apropierea de pădure este unul din aspectele importante ale orașului meu natal pentru că această apropiere face ca orașul să fie mai puțin poluat față de multe alte orașe și oferă posibilitatea multor spații verzi, istoria acestui oraș care oferă din acest punct de vedere multe atracții turistice, și nu în ultimul rând curățenia.

Recomandă-ne 3 locuri pe care turiștii să le viziteze.
Canionul 7 Scări, Biserica Fortificată Prejmer, Cetatea Râșnov.

Unde bei cea mai bună cafea?
Până de curând aveam un singur loc preferat în care savuram cu plăcere o cafea foarte bună, dar de curând am mai descoperit încă una, așa ca încercați și voi să vă savurați cafeaua la Opus 9 și Tekafe.

Chestionar de #Brașov cu Eduard Huțanu

Unde mănânci cel mai bine și de ce?
La Cucinino Pasta Bar – pastele sunt cel mai bine preparate, iar atmosfera este una de „acasă”.

La ce eveniment plănuiești să mergi anul acesta în Brașov?
Voi fi prezent, în primul rând, la evenimentele pe care le organizez, la fiecare două săptămâni, la Hotel BELFORT, pentru proprietarii de IMM-uri care doresc să aibă o comunicare mai bună cu clienții si care-și doresc să le ofere acestora mai mult decat se așteaptă.

Care este locul preferat outdoor din Brașov?
Parc Aventura Brașov, o oază de „liniște verde” și adrenalină, unde bateriile se reîncarcă.

De ce e fain să locuiești în Brașov?
Poate sunt subiectiv, pentru ca aici m-am născut și am crescut, dar am colindat România în lung și-n lat și sincer nu am găsit un oraș, reședință de județ, mai curat, mai verde, cu trafic mai fluid.

Chestionar de #Brașov cu Eduard Huțanu

Ce nu îți place la orașul nostru?
După ora 22, orașul e mort. Fiind orașul cu cei mai mulți turiști, aceasta oră ar trebui să fie cea la care orașul se trezește. Probabil e așa din cauză că Brașovul a fost un oraș industrializat.

Care e cel mai recent loc frumos descoperit în oraș și ce vizitezi cel mai des?
Nu e în Brașov, ci în Racoș: coloanele de bazalt rezultate din exploatarea celor două foste cariere de scorie bazaltică. Mă plimb foarte des prin parcul dendrologic care flachează Poarta Ecaterinei, una dintre cele mai vechi și mai frumoase porți de intrare în vechea cetate.

Care e cartea citită recent pe care ne-o recomanzi și nouă și de ce?
„Întrebări esențiale pentru o viață mai bună”, un ghid de auto-coaching scris de o bună prietenă de-ale mele, Christa Lassel, un ghid care ne ajută să ne descoperim mai bine pe noi înșine și să ducem visul la bun sfârșit. Îl recomand cu căldură tuturor celor care-și doresc să se descopere.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.