Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Never Been Better: Petra Acker & The Band lansează primul EP la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Never Been Better: Petra Acker & The Band lansează primul EP la Brașov Share Never Been Better: Petra Acker & The Band lansează primul EP la Brașov


Petra și trupa ei ne invită într-o călătorie muzicală pe ritmuri și armonii de Nu-Soul, Afro, R’n’B, Gospel, Hip-Hop, Jazz și Funk.

Evenimentul are loc la Centrul Cultural Reduta sâmbătă, 16 iunie 2018, de la ora 20.

Cei patru artiști cântă împreună de nu mai puțin de 7 ani, iar acum a sosit momentul lansării primului lor material discografic, un EP emblematic pentru grup, deoarece conține vibe-ul care i-a făcut cunoscuți.

În data de 16 iunie se vor regăsi împreună pe scena de la Reduta pentru o nouă experiență aparte – alături de actualii Canzonettiști, grup din care și ei au făcut parte, care vor completa sonoritățile trupei cu backing vocals și un medley de muzică gospel.

Never Been Better: Petra Acker & The Band lansează primul EP la Brașov

Așadar, ne vedem la Centrul Cultural Reduta să ne bucurăm de ultimul concert din cadrul turneului de lansare al EP-ului intitulat Never Been Better. EP-ul este premergător albumului care va apărea în octombrie și cuprinde exclusiv compoziții originale.

Prețul unui bilet pentru adulți este de 33 lei, iar biletele pentru elevi, studenți și pensionari se achiziționează la prețul de 17 lei de aici

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.