Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Pe 21 iunie începe prima ediție de Dream Family Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pe 21 iunie începe prima ediție de Dream Family Festival Share Pe 21 iunie începe prima ediție de Dream Family Festival


DREAM FAMILY FESTIVAL are loc în intervalul 21-24 iunie 2018, în zona fostului Stadion Municipal din Brașov. Aflat la prima ediție, acest festival dedicat familiei aduce în oraș 4 zile de evenimente dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, oferindu-le implicare în activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

Există 5 zone special amenajate: Enchanted Forest (zona dedicată pentru artă și creație), Carnival Area, Playground (zona de sport), Land of Mistery (știintă) și Arena (scena principală și Food Arena)! Festivalul încurajează familiile să se joace, să experimenteze lucruri noi și să deseneze amintiri împreună.

Din program: concerte cu artiști cunoscuți (Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Gașca Zurli); food truck, ateliere de artă și creație, galerie de artă, cinema în aer liber, teatru & teatru de păpuși, workshop-uri și conferințe, fashion corner, labirint gigant, escape room, laborator de știință, trasee aplicative, panouri de cățărat, balon cu aer cald, tir cu arcul, campionat de fotbal și de street ball, concurs de talente.

Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro. Un abonament (între 60 și 160 lei; 350 lei VIP) este valabil pentru o singură persoană pentru cele 4 zile de festival, în vreme ce un bilet de acces (40 lei/zi) este valabil pentru o singură zi de festival. Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor se face doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.