Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Brukenthal Fest, ediția I: Ricky Dandel & Florin Piersic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Brukenthal Fest, ediția I: Ricky Dandel & Florin Piersic Share Brukenthal Fest, ediția I: Ricky Dandel & Florin Piersic


Eveniment de marcă la Palatul Brukenthal din Avrig, alături de artiști celebri: Ricky Dandel și Florin Piersic, pentru o seară relaxantă de vară, pe 10 august, cu amintiri dintre cele mai plăcute, chiar la poalele Carpaților Transilvăneni, într-un decor mirific, un ansamblu arhitectural baroc, unic în Europa, ce a fost Reședința de Vară a lui Samuel von Brukenthal.

Lăsați-vă purtați de farmecul grădinilor baroce din secolul al XVII-lea, de glasul și talentul lui Ricky Dandel și farmecul actoricesc al lui Florin Piersic!

Brukenthal Fest, ediția I: Ricky Dandel & Florin Piersic

Prețul unui bilet este de 99 lei și se vor găsi în număr limitat, ceea ce face din acest eveniment unul exclusivist. Locurile vor fi cu scaune! Biletele se vor putea procura de astăzi, 12 iunie, de pe startickets.ro! Mult mai multe informatii pe gqentertainment.ro de la 1 iulie!

Totodată, în incinta Palatului Brukenthal veți găsi o varietate de posibilități de relaxare, toate incluse în prețul biletului de 99 de lei: restaurant cu produse bio, terasă, expoziții de vară și bunuri săsești, expoziție de haine medievale, posibilitate de a vizita ferma de cerbi, ponei, de care se vor bucura copiii, biserica fortificată de la Hosman și multe, multe alte activități turistice pentru momente de neuitat!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.