Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Arcade Fire: „David Bowie ne-a primit cu grație și căldură”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Arcade Fire: „David Bowie ne-a primit cu grație și căldură” Share Arcade Fire: „David Bowie ne-a primit cu grație și căldură”


Formația canadiană l-a denumit pe David Bowie „un adevărat artist, ce a luminat industria muzicală cu al său talent”. Arcade Fire susține un concert în premieră în România, peste doar două săptămâni!

Fără îndoială, între David Bowie și Arcade Fire a existat o relație muzicală deosebită, muzicianul englez fiind un adevărat susținător și protector al grupului canadian. Muzicianul englez a remarcat imediat potențialul și, mai ales, talentul acestora.

„David Bowie a fost unul dintre cei mai vechi și sinceri susținători ai noștri. El nu numai că a creat cadrul care a făcut posibilă lumea noastră muzicală, dar ne-a primit cu grație și căldură și vom lua cu noi până dincolo momentele pe care le-am împărtășit! Au fost momentele memorabile ale vieții noastre! Nici că vor mai exista altele. Lumea este, astăzi, mai strălucitoare și mai misterioasă datorită lui”, au declarat cei de la Arcade Fire imediat după ce artistul s-a stins din viață.

David Bowie și-a făcut simțită prezența în piesa „Reflektor”, semnată de Arcade Fire:

„Bowie tocmai venea de la studioul din New York în timp ce mixam, doar pentru a asculta cum lucram și a înregistrat piesa cu noi pentru că i-a plăcut foarte mult. Chiar ne-a amenințat, în glumă, bineînțeles”, a declarat multi-instrumentistul Arcade Fire, Richard Reed Parry.

În premieră, pe 20 iunie 2018, concertul grupului canadian de indie-rock ARCADE FIRE are loc sub egida ROCK THE CITY. Noul turneu se numește „Infinite Content”, nimic întâmplător, fiind una dintre piesele ce se regăsesc pe ultimul album de studio, lansat anul trecut, și intitulat „Everything Now”.

Concertul va avea loc în București, la Romexpo (parcarea A). Biletele se găsesc în rețeaua Eventim.

Arcade Fire: „David Bowie ne-a primit cu grație și căldură”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.