Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Săptămâna Comediei: „Soldatul de ciocolată”, Teatrul Odeon București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Săptămâna Comediei: „Soldatul de ciocolată”, Teatrul Odeon București Share Săptămâna Comediei: „Soldatul de ciocolată”, Teatrul Odeon București


Penultima seară de festival Săptămâna Comediei, ediția a VI-a, este dedicată piesei „Soldatul de ciocolată”, pe care o vedem pe 2 iunie, de la ora 19, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

În această penultimă seară îi vom vedea pe actorii de la Teatrul Odeon din București.

Traducerea și adaptarea de Dana Dima, cea care este și regizor asociat. Scenografia: Anka Lupeş, asistent scenografie: Andrada Chiriac. Coloana sonoră folosește fragmente din „Ernani” de Verdi.

Distribuția: Sabrina Iașchevici/Nicoleta Lefter, Antoaneta Zaharia, Alina Berzunțeanu/Ana Bianca Popescu, Alexandru Papadopol/Gabriel Pintilei, Marius Damian/Cezar Antal, Gelu Niţu/Constantin Cojocaru, Conrad Mericoffer/Cătălin Babliuc, Dimitrii Bogomaz.

Piesa inițială, „Armele și omul”, a fost reprezentată pentru prima dată în anul în 1894, la Londra. E o piesă care vorbește despre divizarea Europei, naționalism și xenofobie, despre iluzia păcii, dar și despre iluzia iubirii care ar avea capacitatea de a înfrumuseța realitatea.

A VI-a ediție a festivalului Săptămâna Comediei are loc la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov în intervalul 26 mai-3 iunie 2018. Informații suplimentare pe săptămânacomediei.ro, iar biletele s-au pus în vânzare pe biletebrașov.ro.

Săptămâna Comediei: „Soldatul de ciocolată”, Teatrul Odeon București

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.