Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Săptămâna Comediei: „…ESCU”, Teatrul Mic București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Săptămâna Comediei: „…ESCU”, Teatrul Mic București Share Săptămâna Comediei: „…ESCU”, Teatrul Mic București


Festivalul Săptămâna Comediei, ediția a VI-a, se încheie cu piesa „…ESCU”, pe care o vedem pe 3 iunie, de la ora 19, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

Astfel, Teatrul Mic din București prezintă „…ESCU”, de Tudor Mușatescu. Regia și versiunea scenică: Doru Ana. Distribuție: Ovidiu Niculescu, Dan Condurache, Adriana Șchiopu, Doru Ana, Ana Bart, Vlad Corbeanu, Irina Rădulescu, Radu Zetu, Ana Bianca Popescu, Sergiu Fleșner, Beatrice Peter, Petre Moraru, Avram Birău, Mihai Mitițescu, Ciprian Chiricheș/Cătălin Bucur.

Personajul Decebal Necșulescu duce o luptă acerbă pentru a ajunge în fruntea partidului și a obține un loc în guvern. Nimic din ce se întâmplă nu este irevocabil și totul este posibil. Există o intrigă politică incertă, stinsă în final de o intrigă sentimentală și de adultere confirmate și infirmate în clipa imediat următoare.

A VI-a ediție a festivalului Săptămâna Comediei are loc la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov în intervalul 26 mai-3 iunie 2018. Informații suplimentare pe săptămânacomediei.ro, iar biletele s-au pus în vânzare pe biletebrașov.ro.

Săptămâna Comediei: „...ESCU”, Teatrul Mic București

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.