Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

(P) Cold Brew Tonic, băutura răcoritoare recomandată la Tucano Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii (P) Cold Brew Tonic, băutura răcoritoare recomandată la Tucano Brașov Share (P) Cold Brew Tonic, băutura răcoritoare recomandată la Tucano Brașov


Cold Brew Tonic este o băutură care are la bază cafeaua Ethiopia Limu de la Tucano Coffee Peru Coresi. Aceasta este, de fapt, un mix de cafea cu aromă de fructe, cu un buchet floral și nuanțe plăcute de vin. Are un corp puternic, echilibrat, și o aciditate delicată de fructe de pădure.

Metoda de procesare este pe cât de simplă, pe atât de meticuloasă, căci pregătirea unei astfel de băuturi solicitiă mult timp. Mai exact, cafeaua se macină, se pune la filtru de hârtie și se ține 12 ore cu apă rece. Se servește cu gheață, fiind o băutură de vară care nu conține zahăr.

Cold Brew Tonic este o cafea cu fresh de lămâie, cu sirop tot pe bază de lămâie, cu Schweppes și puțin cold brew tonic. O altă variantă este cea de ice latte: lapte, cold brew tonic, iar zahărul se adaugă doar la solicitarea clientului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.