Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Marcel Iureș și Florin Piersic Jr., printre invitații de la Săptămâna Comediei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Marcel Iureș și Florin Piersic Jr., printre invitații de la Săptămâna Comediei Share Marcel Iureș și Florin Piersic Jr., printre invitații de la Săptămâna Comediei


În perioada 26 mai-3 iunie 2018, la Brașov are loc cea de-a VI-a ediție de Săptămâna Comediei, un festival organizat de Asociația Culturală Fanzin și dedicat exclusiv pieselor de teatru ce se pretează abil descrierii de „comedie”, așa cum este ea înțeleasă, văzută și transmisă mai departe de către regizori de teatru numeroși, ale căror piese le vedem, timp de mai mult de o săptămână, pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov. Programul include piese de la Teatrul Act din București, Teatrul  Nottara și Metropolis, Teatrul de Comedie din București și Odeon, dar și de la teatrul gazdă.

Timp de 9 zile, de la ora 19, fiecare zi este marcată de o piesă-eveniment, după cum urmează: „Mincinosul”, „Aventura”, „N-ai tu treabă!”, „Stage Dogs”, „Titanic Vals”, „Totul e relativ”, „Breaking News”, „Soldatul de ciocolată” și „…ESCU”.

Mari nume ale teatrului român contemporan se vor afla la Brașov pe durata festivalului. Printre invitați se numără Marcel Iureş, Andrei Seuşan, Florin Piersic Jr., Constantin Cotimanis, George Mihăiţă, Sorin Miron, Corina Moise, Andrei Huțuleac, Alexandru Pavel, George Costin, Adrian Nicolae, Raluca Gheorghiu, Gabriel Răuţă, Dragoş Huluba, Andreea Samson, Dan Tudor, Teodora Stanciu, Smaranda Caragea, Aurora Leonte, Eugen Racoţi, Marius Drogeanu, Dan Condurache, Doru Ana, Vlad Corbeanu.

Asociația Culturală Fanzin este cea care a organizează acest eveniment an de an, din 2013, din dorința de a face ceva pentru comunitate și de a o angrena în evenimente culturale de valoare, relevante în peisajul socio-cultural de ansamblu al zilelor noastre. Biletele s-au pus deja în vânzare și sunt disponibile pe biletebrasov.ro și la casieria Teatrului Sică Alexandrescu.

Marcel Iureș și Florin Piersic Jr., printre invitații de la Săptămâna Comediei

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.