Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

C’Art Fest vrea să umple țara de tricouri care să ne încurajeze să vorbim corect

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii C’Art Fest vrea să umple țara de tricouri care să ne încurajeze să vorbim corect Share C’Art Fest vrea să umple țara de tricouri care să ne încurajeze să vorbim corect


Cei care organizează festivalul de cultură C’Art Fest (despre care am vorbit cu Alexandru R. Crețu într-un super-interviu, aici) și evenimentul de Cartea Recordurilor „Omul și cartea”, vor să umple Brașovul și țara de tricouri cu mesaje care să corecteze cele mai întâlnite greșeli de vorbire.

Alături de alte trei asociații brașovene (ATPB, Arcadia și Harta viselor) și cu ajutorul Brașov Heroes, aceștia vor să strângă bani pe care să îi folosească ulterior pentru a construi biblioteci urbane în aer liber, pentru a încuraja cititul printre semenii noștri.

Sâmbătă, pe 12 mai, la Coresi Shopping Resort are loc un eveniment în cadrul căruia se pot achiziționa tricourile cu mesaj; astfel, fiecare cumpărător devine parte din mica revoluție culturală pe care organizatorii își propun să o facă prin aceste acțiuni. În plus, mai sunt câteva moduri prin care poți susține cauza Biblioteca cu cărți de schimb a Amicului Cuvânt: donând sau alegând să te înscrii în cursa cu obstacole de la Brașov Heroes.  

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.