Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Weekendul acesta îți bei cafeaua pe muzică pusă la pick-up la Croitoria de cafea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Weekendul acesta îți bei cafeaua pe muzică pusă la pick-up la Croitoria de cafea Share Weekendul acesta îți bei cafeaua pe muzică pusă la pick-up la Croitoria de cafea


Sâmbătă și duminică, 5 și 6 mai 2018, la Croitoria de cafea asculți muzică pusă la pick-up cât îți bei cafeaua.

Cei de la Croitoria de cafea vor să dedice acest weekend iubitorilor de muzică și de cafea bună. Atât sâmbătă, cât și duminică, oricine poate veni cu vinilul de-acasă, pe care-l poate asculta cât timp își savurează băutura în local.

Sau, pentru cei care nu au o colecție bogată de viniluri, Croitoria de cafea pune la dispoziția clienților o gamă variată: de la muzică clasică la rock, soul, funk și blues. Dacă alegem să ne bem aici cafeaua sâmbătă sau duminică, sunt șanse mari să auzim niște Black Sabbath, Floyd, Queen, Elton John, Led Zeppelin, Simon and Garfunkel, Billy Joel, dar și Liszt și Ceaikovski

Croitoria de cafea este un magazin de cafea și cafenea neconvențională de pe strada Iuliu Maniu care combină plăcerea râșnirii și degustării cafelei cu conceptul vechii utilități pe care a avut-o spațiul: aici a fost, în trecut, o croitorie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută