Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Fozyccino de la Tucano – cafeaua hazelnut sau cu mentă care îți răcorește vara

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fozyccino de la Tucano – cafeaua hazelnut sau cu mentă care îți răcorește vara Share Fozyccino de la Tucano – cafeaua hazelnut sau cu mentă care îți răcorește vara


După Pink Ecuador Coffee, specialitatea care a făcut trecerea de la zăpadă la soarele timid de primăvară, noua băutură din meniul Tucano ne poartă de la vremea călduță la canicula ce ne cere băuturi aromate, dar mai ales răcoritoare.

Fozyccino înseamnă patru specialități diferite care au aceeași bază. Aceasta este formată din înghețată, lapte, gheață și espresso, iar cele patru variațiuni Fozyccino sunt, după cum urmează: clasic, caramel, hazelnut (care conține cremă Nutella) și mentă.

Sunt băuturi de vară, reci și frumos colorate, decorate cu frișcă, ce vin în pahare cu o capacitate de 400 ml și pe care trebuie să le încerci: nimic nu bate amestecul divin de înghețată cu cafea și sirop de mentă!

Fozyccino de la Tucano – cafeaua hazelnut sau cu mentă care îți răcorește vara

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.