Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Highlight evenimente din luna aprilie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Highlight evenimente din luna aprilie Share Highlight evenimente din luna aprilie


Vineri, 13 aprilie, ora 19: „Macbeth” la Cinema One

Opera lui Verdi, inspirată de tragedia lui Shakespeare, este condusă de Antonio Pappano, cu o distribuție magnifică, printre care și Anna Netrebko, Zeljko Lucic și Ildebrando D’Arcangelo. Pasiunea lui Verdi pentru operele lui Shakespeare a început cu Macbeth.

Sâmbătă, 14 aprilie, ora 11: Magique la Teatrul Strada

„Magique” este povestea fantastică a unui omuleț alb, născut dintr-un măr, omuleț care trece prin mai multe spații ale cunoașterii, cum ar fi cel terestru, marin, astral. Aceste spații au menirea de a-l face pe omuleț să evolueze și să ajungă Om. Spectacolul este o noutate în Brașov și prin faptul că se bazează foarte mult pe efecte de scenă și blacklight. Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, preț bilet: 10 lei.

Duminică, 15 aprilie, ora 1: Dilibum la Reduta

Spectacolul de magie Dilibum este prezentat de Magicianul Augustin, care este cunoscut pentru energia și umorul spontan cu care își prezintă trucurile. Copiii sunt invitați la un spectacol interactiv, cu momente fascinante în care vor putea face magie chiar alături de Magicianul Augustin, iar la final toți copiii prezenți primesc baghete magice cadou. Spectacolul este ideal pentru familiile cu copii între 3 și 14 ani. Bilet: 30 lei.

Luni, 16 aprilie, ora 20: Trebuie doar să crezi la Deane’s

Spectacol unic în România, ce îmbină arta mentalismului, magiei, iluzionismului și psihologia pentru a-ți oferi o amintire pe care o vei purta cu tine toată viața. Simion R. Stefan, prin poveștile pe care le creeaza, aduce realismului un plus de suspans si emotie, rezultatul fiind un eveniment cu totul deosebit. Datorita celor peste 10 ani de experiență în domeniu, a introdus pe piață o forma unică de divertisment, oferind astfel audienței sale o experiență inedită, plină de trăiri emoționale memorabile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută