Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandări | 5 SUB 50 DE LEI

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandări | 5 SUB 50 DE LEI Share Recomandări | 5 SUB 50 DE LEI


Banii nu sunt niciodată suficienți, la fel ca timpul, așa că ne asumăm misiunea de a găsi, de două ori pe lună, câteva lucruri de făcut, de mâncat, de încercat în oraș, totul respectând un buget strict. De data aceasta recomandăm câteva evenimente extrem de importante la care să participi dacă ești în oraș în perioada imediat următoare:

Insterstellar Tour         

Ia-i și pe amicii tăi și întâmpină-i pe Bass Aliens la Obo: o seară extraterestră cu Syl, Flux, D. Vibez, DNU, parte din turneul „Bass Aliens Interstellar Tour 2018”.

Unde? Obo

Când? 7 aprilie, ora 22

Preț: 10 lei

Revoluționarii de la Golan

Cu una dintre cele mai rapide și surprinzătoare ascensiuni din muzica electronică românească, cei de la Golan există doar din 2013 – destul timp să cânte peste tot și să ia multe premii.

Unde? Kruhnen Musik Halle

Când? 13 aprilie, ora 23

Preț: 40 lei

W3 4R3 NUM83R5

Puteți merge în doi, prețul biletului o permite. W3 4R3 NUM83R5 lansează NUM83R5, primul lor album. În plus, în seara concertului se vor găsi și tricouri și CD-uri de cumpărat.

Unde? Rockstadt

Când? 14 aprilie, ora 21

Preț: 25 lei

Cargo la Kruhnen

În 2015, cei de la Cargo au sărbătorit 30 de ani de existență a trupei. Acum revin la Brașov cu cele mai recente single-uri, într-un concert la care e musai să mergem.

Unde? Kruhnen Musik Halle

Când? 14 aprilie, ora 23

Preț: 40 lei

Ada Milea prezintă „Gulliver”

Biletul e 25 lei, deci ia cu tine și partenerul – asta dacă n-ai vreun copil de dus. „Gulliver”-ul lui Gellu Naum este un spectacol live cu un băiat uriaș ce-și bate joc de ceilalți.

Unde? Kruhnen Musik Halle

Când? 17 aprilie, ora 18

Preț: 25 lei

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută