Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Codul lui Bach

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Codul lui Bach Share Codul lui Bach


CODUL LUI BACH
O introducere în limbajul muzical și simbolistica barocă a oratoriului „Patimile după Matei”, 1727
Steffen Markus Schlandt este dirijorul corului Bach, organist la Biserica Neagră și profesor asociat al Facultății de Muzică a Universității Transilvania.
Între anii 2001-2004 a fost corepetitorul societății „Bach” din Würzburg. Ca organist, a concertat în numeroase țări din Europa: Germania, Franța, Elveția, Suedia, Italia, Croația, Ungaria, precum și în țară. În anul 2013 a fost invitat de către ICR să susțină mai multe concerte în Israel. Este inițiatorul Festivalului de muzică sacră “Diletto musicale” din Prejmer și din anul 2004 coordonează și Festivalul „Musica Coronensis”, festival dedicat muzicii brașovene. În anul 2010 a fondat festivalul „Musica Barcensis”. Este membru în comisia de orgă a Bisericii Evanghelice C.A., care se implică în conservarea și păstrarea patrimoniului organistic din România. 
La eveniment vor mai participa studenți ai Facultății de Muzică: Corina Purcărea, Mihai Cardiș, Anca Diaconu, Cătălina Călin, Carmen Porancea, Ioana Vlad, Maria-Magdalena Boroş-Lazăr.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută