Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandări | 3 SUB 30 DE LEI

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandări | 3 SUB 30 DE LEI Share Recomandări | 3 SUB 30 DE LEI


Banii nu sunt niciodată suficienți, la fel ca timpul, așa că ne asumăm misiunea de a găsi, de două ori pe lună, câteva lucruri de făcut, de mâncat, de încercat în oraș, totul respectând un buget strict. Cu alte cuvinte: cheltuială puțină, distracție infinită!

1. Un sandwich cu somon și un pahar de vin la Tipografia

Eventual după ce participi la o ediție de Dactăr Nicu’s Skyzoid Poets. Îmbibat în literatură, într-o atmosferă cum alta sigur nu-i în Brașov, poți încheia seara cu un sandwich crocant, cu somon cald și avocado cremos, alături de niște măsline absolut savuroase, cu un pahar de vin Nomad de la Aurelia Vișinescu în mână. Fericire garantată!

Unde? Tipografia

Ce? Sandwich cu somon, vin și poezie

Preț: sandwich – 19 lei, vin/pahar – 9 lei

2. Guiness și tortilla la Kafe Pub

Mai ales în diminețile pustii, în care ajungi să te simți turist în propriul oraș, când tot ce altfel îți e cunoscut pare acum diferit, străin, nou și interesant. Lângă micul turn Eiffel de la parter, singur la masă sau prins într-o discuție cu cel mai bun prieten, o bere la o oră altfel considerată nepotrivită, alături de niște tortilla savuroase. Dacă vrei să te întinzi la vorbă, mai poți adăuga o bere și încă te încadrezi.

Unde? Kafe Pub

Ce? Guiness, tortilla și aer turistic

Preț: Guiness – 10 lei, Tortilla – 10 lei

3. Șase beri rock La Fifi

Nu trebuie să simți că ești constrâns să mergi doar în locurile la modă azi. Ai putea crede că doar printre cei mai „de modă veche” bântuie nostalgia, dar rockerii eterni sunt seară de seară la barul lor, dând din cap subtil pe muzică rock clasică, la doi pași de Piața Sfatului, în suficientă intimitate cât să te imaginezi la masă cu Kurt Cobain sau cu Tarja Turunen.

Unde? La Fifi

Ce? Vreo 6 beri rock

Preț: Aprox. 5 lei/bere

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută