Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Bella – frizerie canină și pet shop

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Bella – frizerie canină și pet shop Share Nou în oraș: Bella – frizerie canină și pet shop


Brașovenii care au în familie și membri blănoși, cu năsucuri umede și codițe neastâmpărate trebuie să știe că s-a deschis în oraș frizeria canină și pet shop-ul Bella.

Câinii de toate taliile pot fi îngrijiți aici de către un groomer profesionist. De asemenea, aparatura și produsele de cosmetică folosite sunt profesionale și de cea mai înaltă calitate.

La Frizeria canină Bella poți beneficia de mai multe pachete de îngrijire pentru câinele tău, la prețuri avantajoase. De asemenea, aici poți aștepta în recepție în timp ce prietenul tău patruped este răsfățat. Astfel poți fi sigur că acesta este tratat cu blândețe și îngrijit așa cum îți dorești.

Frizeria canină Bella vine și cu un nou serviciu în oraș – PET PARKING, perfect pentru stăpânii ocupați. Câinele tău poate fi îngrijit cât timp ești la serviciu. Îl poți lăsa la salon dimineața și îl iei acasă după programul tău de muncă.

La pet shop-ul Bella găsești hrană umedă și uscată pentru câini și pisici, diverse sortimente și branduri, pentru toate buzunarele.

Programează-ți prietenul la o ședință de înfrumusețare și răsfăț la tel. 0724 395 400 și vizitează magazinul pe str. Vulturului, nr. 2.

Detalii despre servicii și prețuri poți afla pe pagina de facebook, aici.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută