Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Lavender Cafe & Wine Bar, o sufragerie unde oaspeții sunt tratați cu prietenie de către gazde

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lavender Cafe & Wine Bar, o sufragerie unde oaspeții sunt tratați cu prietenie de către gazde Share Lavender Cafe & Wine Bar, o sufragerie unde oaspeții sunt tratați cu prietenie de către gazde


Savurând un cappuccino delicios în atmosfera incredibilă și unică de la Lavender Cafe & Wine Bar, am profitat de ocazie pentru a pune câteva întrebări celor de acolo; despre cea mai mov cafenea din oraș, despre clienți și viziune, despre produse și prietenie, despre lavanda care desăvârșește o viziune construită în amănunt din marea dorință de a arăta respect față de client și de dorințele lui.

Lavender Cafe & Wine Bar este o cafenea destul de recent deschisă și plină mereu cu oameni voioși și prietenoși care apreciază dăruirea cu care se pregătesc produsele din vitrina cafenelei.

Am aflat că Lavender Cafe & Wine Bar nu a fost o idee constantă de la început, ci s-a construit pe parcurs. Proprietarii doreau, în primul rând, un loc prietenos cu copiii – pe care nu îi puteau duce în prea multe locuri parent and children-friendly din oraș. Acum au o cafenea cu prăjituri care arată excepțional și care demonstrează de la prima vedere că sunt ieșite din mâinile unor artiști, iar locul de joacă este parte integrantă din local.

Tot ce se prepară aici este făcut cu pasiune și dăruire, din ingrediente naturale și bune – calitatea primează întotdeauna, nu vei găsi niciodată ceva în raft ce proprietarii nu ar da copiilor lor. Nimic ce nu ar gusta ei înșiși oricând.

Tocmai de aceea insistă să ținem minte ceea ce îi diferențiază de o mare parte din afacerile de acest fel din Brașov – și probabil din țara noastră: scaunele și canapelele sunt privite ca făcând parte din propria sufragerie, iar clienții nu se numesc așa, ci sunt prieteni, musafiri, oaspeți tratați cu tot ce au mai bun prin cafeneaua-casă.

Aici s-au legat prietenii de neimaginat, atât între musafirii care la început nu se cunoșteau reciproc, cât și între aceștia și personalul de la Lavender Cafe & Wine Bar – în aceeași măsură, personalul nu are calitatea de angajat, ci pe cea de gazdă care se bucură de fiecare invitat în parte, pe care-l tratează ca pe un amic de încredere, care merită cu adevărat tot ce e mai bun.

Culoarea predominantă a movului-albăstriu de lavandă ajută cu siguranță la menținerea unei atmosfere atât de plăcute, iar micile buchete de lavandă reușesc să inducă starea de liniște pe care o simți când stai pe canapeaua de acasă, la o cafea formidabilă și-o prăjitură divină, alături de câțiva cunoscuți dragi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută