Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Alina Alexa | Make it easy

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alina Alexa | Make it easy Share Alina Alexa | Make it easy


Capitalistu’ adevărat zice că, dacă vrei o viață de succes, trebuie să tragi tare: study hard, work hard, party hard…

În felul acesta „hard”, visul american poate să devină realitate. Sau visul european. Depinde pe unde te naști sau pe unde te duce viața. Efortul necontenit este o adevărată religie pentru unii.

Acum, nu știu cum stau cu fericirea acești oameni plini de succes și viață „hard” and „tough”. Dar dacă viața nu e musai să fie grea? Cum ar fi să înveți de plăcere, cu pasiune, să ajungi la școală și să aștepți orele ca să poți dezbate cu colegii și cu profesorii diverse teorii, cărți sau experimente? Să fie mult mai ușor să studiezi, să te îmbogățești doar cu informații care simți că au un rost și că te ajută să crești, să devii mai bun. Profesionist mai bun. Om mai bun.

Și apoi, cum ar fi să faci ceea ce-ți place și să primești bani pentru asta? Fiecare nouă zi de lucru să nu mai fie „muncă”, „chin”, „plictiseală”, poate chiar „teroare”. Să fie „prietenie”, „creativitate”, „inovație”, „bucurie”. Totul ar fi mult mai ușor.

Și cine poate să te ajute să faci lucrurile mai ușor? Ia uită-te în jur, caută pe cineva. Uită-te mai bine. Ai găsit? Dacă nu, încearcă să cauți în oglindă. Persoana aceea este singura care poate începe schimbarea. Take it easy.    

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută