Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

La cererea publicului, Horațiu Mălăele revine cu „Fierarii”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La cererea publicului, Horațiu Mălăele revine cu „Fierarii” Share La cererea publicului, Horațiu Mălăele revine cu „Fierarii”


Pentru ziua de marți, 20 februarie, Teatrul „Sică Alexandrescu” are programat spectacolul „Fierarii”, mult-așteptat de publicul brașovean. Atât de așteptat, încât biletele puse la vânzare s-au epuizat imediat, iar spectacolul s-a programat și pentru data de 5 martie.

Spectacolul „Fierarii” este realizat după MILOŠ MIKOLIČ și va avea loc în data de 20 Februarie, de la ora 19:00, la Teatrul „Sica Alexandrescu”. Tot acolo și tot la ora 19:00, dar în data de 5 martie, spectacolul se repetă, răspunzând astfel solicitărilor publicului.

Regia este asigurată de Horațiu Mălăele. În piesă, alături de el, joacă și marii actori Maia Morgenstern, George Mihăița și Mircea Rusu, la fel de îndrăgiți și admirați.

Biletele pentru „Fierarii” se găsesc la Sala Patria și pe site-ul celor de la Spectacole Brașov (aici), iar prețurile acestora variază între 120 și 150 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută