Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Biletele la Teatrul „Sică Alexandrescu” sunt disponibile și online

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Biletele la Teatrul „Sică Alexandrescu” sunt disponibile și online Share Biletele la Teatrul „Sică Alexandrescu” sunt disponibile și online


O știre foarte importantă și așteptată de iubitorii de teatru care merg constant la Teatrul „Sică Alexandrescu”: acum se pot cumpăra online bilete la spectacolele dorite, fără să mai fie nevoie de drumuri până la casa de bilete din incinta clădirii teatrului. 

Site-ul pe care biletele sunt disponibile este biletebrasov.ro.

Orice achiziție de bilet este facilitată prin faptul că există o descriere a piesei jucate, dar și de o hartă cu modul în care sunt dispuse locurile în săli. Poți afla aceleași informații ca de la ghișeul fizic, doar că este mult mai rapid și mai practic, astfel că iubitorii de teatru nu mai au scuze pentru lipsa de la spectacole.

Printre piesele de teatru pe care le recomandăm în perioada următoare se numără „Aventura”, cu prețuri ale biletelor cuprinse între 20.4 lei și 25.5 lei, dar și „Prins în plasă”, de Ray Cooney, cu aceleași categorii de prețuri ale biletelor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută