Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 filme românești la 5 lei de Ziua Unirii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 filme românești la 5 lei de Ziua Unirii Share 5 filme românești la 5 lei de Ziua Unirii


Cinema One te așteaptă să vezi filme românești miercuri, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii. Pentru 5 dintre cele mai bune filme românești noi biletul va fi doar 5 lei.

Astfel, brașovenii sunt invitați să vadă comedia „Ghinionistul”, de la ora 17:00. Filmul este o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist  care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

La ora 17:15 este programat lungmetrajul „Hawaii”, cu Dragoș Bucur, Andi Vasluianu și Rodica Lazăr. „Hawaii” este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

„Două lozuri”, cu Dorian Boguță, Dragoş Bucur și Alexandru Papadopol este programat la ora 19:00. Aceasta este una din cele mai bune comedii ale cinemaului românesc contemporan.

La 19:30, va fi proiectat filmul romantic „Poveste de dragoste”, cu Dragoş Bucur și Raluca Aprodu. Acțiunea se desfășoară în Brașov.

Comedia „Selfie 69” începe la ora 20:45 iar prețul uni bilet va fi tot 5 lei. O comedie nebunească pentru toate generațiile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută