Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Se schiază pe toate pârtiile din Poiana Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Se schiază pe toate pârtiile din Poiana Brașov Share Se schiază pe toate pârtiile din Poiana Brașov


Jumătatea lui ianuarie a venit cu vreme bună de schiat, chiar dacăă zăpada de pe pârtii este în cea mai mare parte artificială. Astăzi se schiază pe toate pârtiile. În Cristianul Mare, la ora 9.30, erau -12 grade Celsius.

Funcționează telegondola, telescaunele Ruia și Lupului, teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion.

În acest sfârșit de săptămână (de vineri până duminică) au fost înregistrate 69.254 de treceri prin turnichetele instalațiilor de transport pe cablu din Poiana Brașov. Cea mai bună zi a fost sâmbătă, cu 25.011 treceri, anunță Primăria Brașov pe pagina de facebook.

Începând din 8 ianuarie, de luni până joi, se consumă mai puţine puncte de pe cartela de transport pe cablu (skipass-uri). Astfel, pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă, pentru fiecare urcare, în loc de 6 puncte, se vor scădea 5, pentru telecabina Kanzel, în loc de 5 se vor scădea 4, pentru telescaun Ruia, se vor scădea 3, în loc de 4, iar pentru telescaunul Lupului, 2 în loc de 3.

Pentru costuri legate de instalațiile de cablu și date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov, http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.