Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cea de-a 10-a ediție Oktoberfest va avea loc în septembrie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cea de-a 10-a ediție Oktoberfest va avea loc în septembrie 2018 Share Cea de-a 10-a ediție Oktoberfest va avea loc în septembrie 2018


2018 înseamnă pentru Oktoberfest, renumitul festival al berii, 10 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, zeci de mii de turiști, care vor vizita din nou Brașovul, numeroase parteneriate, degustări de mâncăruri delicioase nemțești și românești deopotrivă, dar și spectacole excepționale la scene deschise.

În 2018 Oktoberfest va fi de nota 10. În acest an festivalul berii de la Brașov va avea loc în perioada 6 – 16 septembrie.

Oktoberfest a adus în Brașov personalități marcante, ambasadori și lideri de mari societăți comerciale, dar și turiști din toate colțurile lumii, scriu organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului. 

Aniversarea de 10 ani va fi sărbătorită așa cum se cuvine cu artiști și muzică de calitate, care au încheiat anul cu media 10, cu preparate delicioase de notă maximă, bere în zeci de mii de butoaie, clienți nenumărați și show-uri excepționale.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută