Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

City life | Stand Up Comedy și muzică bună la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City life | Stand Up Comedy și muzică bună la Brașov Share City life | Stand Up Comedy și muzică bună la Brașov


La început de an vor fi la Brașov spectacole de teatru în premieră, vom avea festivaluri diverse la care să ne distrăm, party-uri și concerte la care să dansăm până dimineața! Arta și cultura trebuie să își facă loc de asemenea în agenda noastră de timp liber. Așa că, și în 2018 caută revista Zile și Nopți în oraș și intră pe site ca să nu ratezi niciun eveniment pe placul tău!

„Show de Seară” – Stand Up Comedy la Brașov

" "

În data de 17 ianuarie, ora 19:30, echipa de comedianți din emisiunea „Show de seară ” difuzată de Comedy Central ajunge în Brașov la Centrul Cultural Reduta.

Viorel Dragu (gazda emisiunii) și invitații săi: Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cristi Popesco, Dan Frînculescu și Sergiu Floroaia vor face un show de stand up cu un umor înțepător, negru și autoironic.

Bilete: 40/50 lei, în funcție de proximitatea față de scenă. Tel. 0744 368 736, 0765 436 963.

Teatru

19 ianuarie, ora 19.00, te invităm să vezi noul spectacol al Teatrului Sică Alexandrescu Brașov, AVENTURA, o adaptare a regizorului de teatru Dominic Dembinski, după piesa „Somnoroasa aventură”, de Teodor Mazilu. Cumpără bilete online pe http://biletebrasov.ro/.

Festival

În perioada 27 ianuarie – 24 februarie 2018 se va desfăşura Festivalul Internaţional Mozart – ediţia a IV-a. Deschiderea Festivalului va avea loc pe 27 ianuarie, orele 18:30, la Opera Braşov cu un spectacol special.

Concert

British Pub vă invite la povești pe ritm de blues împreună cu Călin Cyfer (chitară/voce), Csongi Kereszi (bass), Darius Neagu (tobe), pe 13 ianuarie, ora 21.00. Așa că… „Pune-ți pantofii roșii și dansează blues!” – David Bowie.

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută