Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Baby Boom Show la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Baby Boom Show la Brașov Share Baby Boom Show la Brașov


Vineri începe Baby Boom Show la Brașov, 3 – 5 Noiembrie 2017, la Brașov Business Park.
La început de noiembrie, părinții și piticii din Brașov, și nu numai, sunt așteptați la Baby Boom Show-Târg pentru copii 0-7 ani și gravide
Începând de pe 3 și până pe 5 noiembrie, vizitatorii din Brașov, și nu numai, au acces la servicii și produse diversificate și utile pentru bebeluși, gravide și tineri părinți.
Aproximativ 100 de brand-uri prezente cu oferte speciale. 
De la cărucioare până la hăinuțe, jucării și articole destinate hrănirii bebelușilor sau maternități și bănci de celule stem, Baby Boom Show a reunit și de această dată brand-uri de top. Expozanții vin la Brașov pregătiți cu oferte speciale și discount-uri ce ajung până la 50%.

Cursuri pentru părinți
Baby Boom Show este mai mult decât un eveniment expozițional. Că la fiecare ediție și de această dată se îmbină informațiile utile cu multitudinea de produse și servicii prezentate. Astfel, participanții la Baby Boom Show se pot înscrie la Academia Părinților Lifeline, unde pot afla informații utile despre naștere, alăptare și îngrijirea nou-născutului, dar și la Cursul – Uleiurile esențiale pentru sarcină, naștere și după. Mai multe informații despre cursuri sunt prezentate pe site-ul www.babyboomshow.ro

Noutățile ediției
Kit-uri revoluționare pentru păstrarea celulelor stem, jucării special create pentru a dezvolta imaginația și îndemânarea copiilor, cărucioare multifuncționale, roboți de bucătărie ce ajută în prepararea hranei bebelușilor, scaune auto clasificate că fiind printre cele mai sigure din lume, produse cosmetice bio pentru bebeluși – sunt doar o mică parte din atracțiile ediției de Brașov Baby Boom Show.
Intrarea la eveniment este GRATUITĂ pentru vizitatori pe tot parcursul celor 3 zile de desfășurare.

Despre Baby Boom Show:
Organizat în peste 20 de ediții în București (în fiecare primăvară și toamnă), Baby Boom Show a reușit să facă fericiți peste 150.000 de copii și mămici. A mulțumit mii de expozanți, iar sute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri pătrați.
BABY BOOM SHOW BRAȘOV pe scurt:
Program de vizitare: 3 – 4 noiembrie: între orele 10.00 – 18.00 / 5 noiembrie: între orele 10.00 – 17.00

BRAȘOV BUSINESS PARK, Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brașov / Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați: www.babyboomshow.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută