Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Festival, petreceri, muzică live, teatru ? #CityLife

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festival, petreceri, muzică live, teatru ? #CityLife Share Festival, petreceri, muzică live, teatru ? #CityLife


Se anunță un weekend plin de distracție în Brașov!

Brașovul, în acest weekend abundă de evenimente. Avem festival, petreceri, muzică live bună, distracție maximă!

Chiar dacă vremea nu o să fie prielnică, și mulți dintre noi nici nu o să avem un gram de chef să ieșim din casă, noi am făcut o listă cu cele mai mișto evenimente din weekendul ăsta, pe care ar fi păcat să le ratezi!

FESTIVAL

Festivalul Vin la munte în perioada 27 – 29 octombrie 2017 la Biblioteca Județeană „George Barițiu” din Brașov. 

Trei zile de festival vor expune 20(24) producători de vinuri din țară (și din străinătate). Nu vor lipsi standurile și lansările de carte, lecturile publice, recitalurile de poezie.

Festivalul de teatru maghiar – ediția I – În perioada 26 – 29 octombrie 2017 de la ora 19:00 La Teatrul Sica Alexandrescu. Festivalul aduce la Braşov patru spectacole de teatru, atât piese contemporane, cât şi clasice

Burger fest –  De vineri până dumincă, de la ora 19:00, 3 zile de concerte Live cu muzică bună, Burgeri pe toate gusturile, petreceri cu Dj, tombole și premii în valoare totală de peste 2000 lei.

Perform(d)ance – zilele dansului contemporan – Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 octombrie 2017 la Centrul Reduta în Brașov de la ora 19:00. 

Festival Folcloric Studențesc – “Junii Brașovului” al CCS BRAȘOV, vă invită să luați parte la un spectacol folcloric. Va avea loc la Sala Patria Brașov, în data de 28 octombrie 2017 începând cu ora 19:00. 

CONCERTE

PLATINUM – Concert Cobzality la 19:30, o sesiune de folclor autentic, tradiţii şi obiceiuri romaneşti combinate cu o vastã gamã de instrumente de percuţie

HOF CAFE – When violin meets guitaro călătorie muzicală de la ora 20:00: Vivaldi, Bach, Queen, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Enescu, Django Reinhardt și mulți alții.

KRUHNEN MUSIK HALLE – Concert caritabil Șuie Paparude | Equaliteen de la ora 21:00

KRUHNEN MUSIK HALLE – Cargo ajunge pentru prima dată la Kruhnen Musik Halle din Brașov, pe 28 octombrie, orele 21:00.

BRITISH PUB – Trupa 6 – Live music de la 21:00

PETRECERI

Halloween-ul a venit mai repede anul ăsta, iar cluburile din oraș vă așteaptă cu petreceri care mai de care mai trăsnite și mai haioase! Petreceri de Halloween AICI

Cu asemenea evenimente, chiar poți să stai în casă? Eu, clar nu! 😀

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută