Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Specialități vieneze la Seven Inn Bar & Grill

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Specialități vieneze la Seven Inn Bar & Grill Share Specialități vieneze la Seven Inn Bar & Grill


La început de octombrie s-a deschis în Centrul Civic Seven Inn, o locație unde se desfășoară două activități separate – într-o încăpere este Poker Club iar în alta un cochet bar & grill. Da, la Seven Inn poți doar să mănânci, nu trebuie să joci neapărat. Restaurantul este separat de club așa că noi am decis să mergem să luăm prânzul acolo într-o zi. La prima impresie mi-a plăcut luminozitatea spațiului. Încăperea are eleganță dar nu este sobră.

Ne-am așezat la masă și am comandat Wiener Schnitzel de vită cu salată vieneză de cartofi, iar comeseanul meu a cerut Chicken Drumsticks. Am primit comanda în aproximativ 20 de minute și trebuie să precizez că servirea a fost ca la carte. Ospătarii sunt profesioniști aici. Pe un fund din lemn am primit specialitatea vieneză aleasă, ce părea apetisantă. Șnițelul avea o crustă aurie crocantă, iar carnea era fragedă și ușor suculentă, gustoasă și aromată. Salata din cartofi fierți tăiați rondele, cu frunze de rucola și oțet balsamic completa foarte bine farfuria. Două roșii cherry blanșate erau surpriza cu gust ușor dulceag din farfurie. Acesta este unul din cele mai bune șnițele vieneze pe care le-am mâncat în Brașov!

Și copănelele afumate, servite alături de un orez negru cu legume, au fost de asemenea gustoase, crocante la exterior și fragede la interior, prezentate tot pe un fund din lemn.

Ne-a plăcut la Seven Inn și recomandăm restaurantul. Mâncarea este foarte gustoasă, servirea bună și prețurile surprinzător de mici, probabil pentru că locația doar ce s-a deschis. Cât despre Clubul de Poker, ei bine, acesta este destinat cunoscătorilor. Noi nu ne-am forțat norocul aici, dar am avut de câștigat o experiență plăcută la restaurantul de alături. 

Din meniu:

Wiener Schnitzel: 30 lei

Chicken Drumsticks: 25 lei

Cotlet de porc cu ciuperci și cartofi: 27 lei

Coaste de porc cu cartofi prăjiți: 35 lei

Tortellini cu creveți: 32 lei

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută