Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

FREE IN BRASOV | Dans, jazz și horror în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FREE IN BRASOV | Dans, jazz și horror în oraș Share FREE IN BRASOV | Dans, jazz și horror în oraș


perform(d)ance – Zilele Dansului Contemporan

Centrul Cultural German organizează perform(d)ance – Zilele Dansului Contemporan la Brașov, o manifestare dedicată dansului contemporan, aflată la prima ediție.  Evenimentul va avea loc în perioada 26-29 octombrie 2017 la Centrul Cultural Reduta.

„2 Femei Contemporane” este un spectacol care  propune cu umor și seriozitate o perspectivă asupra acestor problematici. Spectacol recomandat tuturor.

„Deleted Scenes” (Scene șterse) este un spectacol produs în Germania, care vine în premieră în Brașov și România.

COUNTERBODY este un spectacol de dans, instalație și muzică în care toate elementele pot fi privite ca particule în mișcare permanentă, permutabile și paralele.

Vezi programul detaliat pe zilesinopti.ro.

Ziua asiatică ALUCARD

Fanii comics-urilor, manga, animatiilor, board games-urilor și tot ce înseamnă cultura otaku sunt așteptați la Dracula Film Festival, pe 21 octombrie. De la ora prânzului până noaptea, la Centrul Cultural Reduta vor fi proiecții de anime-uri diverse, workshop-uri de desen, stand-uri cu vinyluri, toys, tricouri, fanart sau stickere.

Concert

Ansamblul Imago Mundi propune o reconsiderare a muzicii tradiţionale româneşti din perspectiva compoziţiei contemporane, pe 22 oct., la Aula Univ. Transilvania. Programul muzical este dublat de proiecţii foto/video, o instalaţie în mişcare ce comentează vizual – şi completează scenografic – universul sonor imaginat în spiritul şi în onoarea operei brâncuşiene.

Chamber Jazz

Pe 23 octombrie, la Centrul Multicultural al Univ. Transilvania sunteți invitați la concertul „Sounding Tears”, ce deschide stagiunea 2017-2018 a seriei Chamber Jazz. Artiști: Mat Maneri (violă), Evan Parker (saxofon) și Lucian Ban (pian). Albumul „Sounding Tears” a fost lansat în mai 2017 și a fost întâmpinat cu recenzii elogioase de publicații precum The Guardian, All About Jazz, Downbeat și Jazz Trail.

Salonul de Carte Bookfest Brașov, ediția a III-a

19 – 22 octombrie, Aula Universității Transilvania

Salonul de Carte Bookfest se întoarce pentru a treia oară la Brașov! De pe 19 până pe 22 octombrie, cei mai titrați autori și cele mai bune cărți vă așteaptă la Aula Universității Transilvania. Tot la Bookfest vă așteaptă lansări de carte, sesiuni de autografe, reduceri spectaculoase și evenimente pentru toate gusturile.

Vor fi prezente cu standuri unele dintre cele mai importante edituri din țară: Humanitas, RAO, Trei, Nemira, Herald, Corint, All, Grupul Editorial Art, Polirom, Litera, Niculescu, Libris, Meteor Press, Nomina, Eurodidactica, Diana Press, Atman, Shambala dar și distribuitori precum Okian (reprezentanți Pearson-Longman în România).

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută