Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie Pizza vegetariană la Pizzeria Della Nonna

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie Pizza vegetariană la Pizzeria Della Nonna Share Recenzie Pizza vegetariană la Pizzeria Della Nonna


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

Pizzeria Della Nonna s-a extins așa că am decis să îi facem o vizită ca să vedem cum a fost amenajat locul și mai ales să testăm pizza. Locurile din interior s-au dublat, acum există și o terasă mare, iar totul e nou și frumos. Te simți confortabil aici, spațiul e primitor, personalul amabil iar prețurile sunt încă foarte mici. Meniul nu s-a schimbat. Și nici gustul.

Am încercat pizza vegetariană, cu ciuperci, vinete, dovlecei, ceapă, ardei gras și porumb și pizza pollo, cu ciuperci, piept de pui, mozzarella și măsline.

În aproximativ 15 minute am primit o pizza cu blat pufos și ingrediente rumenite frumos pe deasupra. Tocmai ce fusese scoasă din cuptor și mirosea atât de bine! Probabil, datorită cuptorului cu lemne. Acesta trebuie să fie și secretul gustului diferit al pizzei de aici. A fost bună și cea cu pui dar pe cea vegetariană chiar o recomand persoanelor care vor să renunțe din când în când la carne. Este aromată, fresh, iar blatul face diferența în acest caz.

Încă un amănunt important, prețurile sunt foarte mici: pizza vegetariană de 620g este 17,5 lei. Pizzeria Della Nonna face și livrări la domiciliu, iar în meniu sunt și alte preparate: ciorbe, paste, salate, preparate la grătar, clătite sau tiramisu. Poți comanda și pizza fără gluten dacă vrei să mănânci sănătos.

Ne-am plăcut la Pizzeria Della Nonna și vom reveni pentru gustul special dat de cuptorul cu lemne.

Din meniu:

Bruschete – 9 lei

Pizza Quatro Carni 580g – 22,5 lei

Pizza Hawai 330g – 13,5 lei

Pulpă de pui cu cartofi la cuptorul cu lemne – 18 lei

Recenzie de Theodora Ștefan

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.