Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Magazin ELEDAN: Totul pentru confortul tău la ELIANA mall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Magazin ELEDAN: Totul pentru confortul tău la ELIANA mall Share Magazin ELEDAN: Totul pentru confortul tău la ELIANA mall


Pentru un somn regal, n-ai nevoie de foarte multe. Poţi începe prin a cumpăra lenjerii de pat plăcute la atingere şi la vedere, care ţin de cald.

Din bumbac, mătase ori in, lenjeria de pat o alegi după cum îţi place.

Magazinul ELEDAN din ELIANA mall poate satisface și cele mai exigente gusturi. Gama sa de produse s-a diversificat continuu, astfel încât, în anul 2004, compania ELEDAN COM a fost recompensată cu peste 16 premii de calitate, primite la o serie de expoziții naționale, dar și la două expoziții internaționale.

Poți cumpăra din magazinul ELEDAN și pilote, pături, cuverturi, halate și prosoape pentru baie. Lenjeriile de pat sunt din bumbac satinat, bumbac 100%, damasc, jacquard, broderie, pentru copii, pilote de lână și puf – totul într-o gamă variată de modele și culori. Echipa noastră încearcă să vă vină în ajutor cu prezentarea ultimelor și celor mai moderne modele de pe piața lenjeriilor de pat.

MAGAZIN ELEDAN

LENJERII DE PAT – Oferte și pentru cei mici și pentru cei mari

HAINE CU STIL pentru prichindei

PRODUSE RUSTICE la comandă

Tel: 0726.730.646

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.