Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

FREE IN BRAȘOV | Filme, concerte și Noaptea Albă a Galeriilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FREE IN BRAȘOV | Filme, concerte și Noaptea Albă a Galeriilor Share FREE IN BRAȘOV | Filme, concerte și Noaptea Albă a Galeriilor


Noaptea Albă a Galeriilor, la Braşov

Evenimentul are loc în 6 octombrie, de la ora 19.00, la ora 3.00, în 27 de locaţii. Vor fi organizate expoziţii şi evenimente de artă contemporană, la care participă peste 40 de artişti.

„Noaptea Albă a Galeriilor este dedicată artelor contemporane. Până anul trecut au fost doar galerii. De anul trecut, cand s-a extins în ţară,  sunt organizate evenimente şi în spaţii alternative, hub-uri creative, ateliere de artist“, a declarat Augustina Stanciu, manager de proiect.

Evenimentul se află la a doua ediţie la Braşov. În premiră în acest an, la Braşov vor fi şi evenimente outdoor, în Piaţa Sfatului şi Piata Sfântul Ioan. Tot în premieră pentru acest eveniment, vor fi deschise şi Turnul Alb şi Turnul Negru, unde vor fi expuse lucrări ale elevilor de la Liceul de Artă din Braşov.

Săptămâna Filmului Coreean

În perioada 18-20 octombrie, la Cinema One, brașovenii vor vedea „Imperiul Umbrelor/Age of Shadows” 2016, un thriller cu Lee Byung Hun, „The Thieves”, 2012, un film de acțiune cu Kim Yoon-seok și „Kundo: Age of the Rampant”, un film din 2014 cu Ha jung-woo. Filmele încep la ora 19:00 și vor fi subtitrate în lb. engleză.

Concert Spitalul de Urgență

Pe 19 octombrie 2017, ne internăm pentru câteva ore la Spitalul de Urgență! Vom face tratament cu muzica veselă care te leagă de pahar, care te urcă pe mese și te ține acolo până în zori. Veniți la Deane`s Irish Pub & Grill să ascultăm împreună Spitalul de Urgență, într-o mare de zâmbete cu gust de bere!

Expoziție

Pe 7 octombrie, ora 19:00, va avea loc vernisajul expoziției „Eden”, de Alina Gherasim și va putea fi vizitată până în 30 octombrie. Artista și-a expus lucrările atât în țară cât și în străinătate. Artista va vorbi despre lucrările sale la vernisaj.

Zombie lui George A. Romero, pe ecranul Cinematecii Patria 18-22 octombrie

Cinemateca Patria Brașov va fi gazda celei de-a V-a ediții Dracula Film Festival. Aici cinefilii vor putea vedea filme horror care au intrat în istoria cinematografiei mondiale. George A. Romero a plecat dintre noi pe 16 iulie 2017, iar în memoria sa la Cinematecă vor fi proiectate filmele sale cu zombie: „Night of the Living Dead” (SUA, 1968), „Land of the Dead” (SUA, 2005) și „Creepshow” (SUA, 1982). La toate proiecțiile din cadrul Dracula Film Festival intrarea va fi liberă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.