Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Artă contemporană la Noaptea Albă a Galeriilor Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Artă contemporană la Noaptea Albă a Galeriilor Brașov Share Artă contemporană la Noaptea Albă a Galeriilor Brașov


Vineri, 6 octombrie 2017, va avea loc la Brașov Noaptea Albă a Galeriilor. Începând cu ora 19:00 și până la 3 diminața iubitorii de frumos sunt invitați să viziteze galerii de artă, spații alternative, huburi creative și ateliere de artist.

30 de spații găzduiesc peste 45 de artiști din domenii diverse: pictură, grafică, artă murală, teatru, fotografie, scenografie, design vestimentar, performance și instalații audio-video, 3D Printing.

Brașovenii vor avea o noapte întreagă la dispoziție să descopere expresii de artă contemporană în spații dedicate sau alternative. Evenimente vor avea loc la Librăria Humanitas, Centrul Cultural Reduta, Casa Mureșenilor, HOF Cafe și în alte spații din oraș. Harta și programul detaliat se află AICI

Participanții vor putea instala pe telefon aplicația Noaptea galeriilor disponibilă pe IOS și Android. 

Noaptea Albă a Galeriilor se desfășoară simultan la București, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Petrila, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

În orașul nostru proiectul este finanțat din bugetul Primăriei Municipiului Brașov.

Noaptea Albă a Galeriilor este cel mai important eveniment cultural nocturn din România care a atras atenția marelui public asupra artelor contemporane și a tinerilor artiști. Anul trecut peste 60.000 de insomniaci au cutreierat în toată țara pentru a descoperi artă contemporană.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.