Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Salut, Brașov! | Poftim cultură!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut, Brașov! | Poftim cultură! Share Salut, Brașov! | Poftim cultură!


Frunzele se ofilesc și cad toamna, dar înflorește cultura la Brașov. Cei care au abonament la Filarmonică, cei care merg des la teatru și la diverse manifestări artistice abia au așteptat să înceapă septembrie, pentru că acum reîncep stagiunile. Și festivalurile. Cel de Jazz & Blues s-a mutat acum la început de toamnă, Marile Serate Muzicale încep la final de septembrie, Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet va avea loc în octombrie, la fel și Dracula Film Festival, iar în noiembrie va fi organizat Festivalul de Dramaturgie Contemporană. Cultură cât cuprinde!

În Brașov se întâmplă evenimente frumoase, acesta este unul din orașele din care cultura nu lipsește, nici istoria și nici distracția. Oamenii trebuie doar să își dorească să ia parte la viața culturală a Brașovului. Ce rost mai au spectacolele dacă nu există public? De ce să mai urce artistul pe scenă dacă nu are cine să-l aplaude? Haideți să ne dăm întâlnire în această toamnă în sălile cu scenă din Brașov. Veniți?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.