Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Stand Up Fest 2017 – ziua 3

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stand Up Fest 2017 – ziua 3 Share Stand Up Fest 2017 – ziua 3


Stand Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta, pentru al cincilea an consecutiv. Și de data aceasta premiul cel mare – 1000 de Euro – va fi înmânat celui mai glumeț dintre cei 20 de participanți înscriși în competiție.

Cei mai buni șase concurenți înscriși anul acesta la concursul de glume vor urca pe scenă ca să dea testul final, duminică, 24 septembrie. Cel mai amuzant, mai original și mai iubit de public dintre ei va câștiga. Finala va avea în plus alte trei show-uri de stand up comedy cu alți comedianți de succes din țară.

Alex Mocanu, câștigătorul locului II la Stand up Fest 2014, face parte din noua generație de comedianți ai Club 99. Deși s-a apucat de stand up în toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din București și din țară, alături veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.

Vio și Costel sunt unii din veteranului acestui gen de comedie din România, iar alături de Teo au pus bazele Club 99, cel mai bine cotat club stand up comedy autohton. Vio și Costel fac împreună show-ul online „Comedianți pe drumuri” și ambii iubesc să improvizeze pe scenă.

Duminică, 24 septembrie

Finala (6 concurenți)

+ SHOW

Alex Mocanu

Vio

Costel

Preț bilete: 45 lei

Biletele se găsesc online pe www.biletebrasov.ro (începând de vineri, 1 septembrie)

Stand Up Fest 2017 - ziua 3

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.