Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Stand Up Fest 2017 – ziua 1

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stand Up Fest 2017 – ziua 1 Share Stand Up Fest 2017 – ziua 1


Stand Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta, pentru al cincilea an consecutiv. Și de data aceasta premiul cel mare – 1000 de Euro – va fi înmânat celui mai glumeț dintre cei 20 de participanți înscriși în competiție.

Marele câştigător al ediției precedente este Cristian Popescu, ce i-a cucerit atât pe membrii juriului cât și pe spectatorii din sala plină cu umorul său inteligent, glumele originale și chipul său extrem de serios. El n-a zâmbit deloc pe scenă, dar sala a râs și a aplaudat cu extaz. Anul acesta, el va fi prezentatorul festivalului, iar la fiecare apariţie pe scenă va strecura și câteva glume în stilul său.

Primii 10 concurenți vor urca pe scenă vineri, 22 septembrie, iar după proba de concurs Raul Gheba și Andrei Ciobanu vor susține show-uri de Stand Up Comedy.

În 2014, Raul Gheba a ajuns finalist la Românii au talent, cu numere de stand-up comedy. Și-a petrecut copilăria la Chilia Veche și povestește că a mâncat caviar de zeci de mii de euro fără să-și dea seama că e cel mai scump aliment din lume.

Pe Andrei Ciobanu, fie îl știți de la radio, fie i-ați citit cele două romane: „Suge-o, Ramona!” și „Suge-o, Andrei!”. I se pare un lucru extraordinar să facă lumea să râdă, motiv pentru care a decis că stand-up-ul este un drum bun în viață.

Program

Vineri, 22 septembrie

Semifinala 1 (10 concurenți)

+ SHOW

Raul Gheba

Andrei Ciobanu

Preț bilete: 35 lei

Stand Up Fest 2017 - ziua 1

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.