Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Workshop-uri @Brașov Jazz & Blues Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Workshop-uri @Brașov Jazz & Blues Festival Share Workshop-uri @Brașov Jazz & Blues Festival


Pasionații de jazz & blues sunt invitați să ia parte la scurte lecții interactive de muzică, la care „profesorii” sunt trei dintre invitații la festivalul din acest an. Aceștia vor dezvălui câteva dintre secretele chitarei, clapelor sau ale instrumentelor de percuție. Workshop-urile vor avea loc la sala Cinematecii Patria, iar participarea va fi gratuită, în limita locurilor disponibile.

Vineri, 8 septembrie Lars Kutschke va susține un workshop de chitară. Artistul este invitat anul acesta la festival alături de Attila Herr (chitară bass) și Zsolt JankY (tobe), la serile de jam session din Warehouse Pub. După lecția de chitară ce începe la ora 16:00, artistul va merge cu colegii săi în pub unde va face o demonstrație a celor expuse la workshop.

Workshop-uri @Brașov Jazz & Blues Festival

Raphael Wressnig, considerat unul dintre cei mai virtuozi organiști din lume la această oră, va împărtăși câteva din cunoștințele sale curioșilor. Acesta este și compozitor și îi va putea învăța pe participanți și pașii ce trebuie urmați pentru ca o ide să se transforme într-o melodie. Workshop-ul său va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, ora 15:00.

Workshop-uri @Brașov Jazz & Blues Festival

Berti Barbera, unul dintre cei mai pasionați exegeți ai fenomenului muzical, cu un bogat bagaj de cunoștințe într-ale sunetelor și nu numai, cu o experiență de 25 de ani în studiouri și concerte, alături de artiști valoroși, va susține un workshop interactiv. Va oferi celor prezenți multă informație, dar și un plus de siguranță în ceea ce privește modul de a percepe muzica autentică. Întâlnirea cu Berti va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, ora 16:00.

Workshop-uri @Brașov Jazz & Blues Festival

Program Workshop-uri

Vineri, 8 septembrie

Orele 16.00 – 17.00: workshop de chitară cu Lars Kutschke

Sâmbătă, 9 septembrie

Orele 15:00 – 16:00: workshop de orgă cu Raphael Wressnig

Orele 16:00 – 17:00: workshop de percuție cu Berti Barbera

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.