Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Trei zile cu glume la Stand Up Fest. Vezi programul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei zile cu glume la Stand Up Fest. Vezi programul Share Trei zile cu glume la Stand Up Fest. Vezi programul


Stand Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta, pentru al cincilea an consecutiv. Și de data aceasta premiul cel mare – 1000 de Euro – va fi înmânat celui mai glumeț dintre cei 20 de participanți înscriși în competiție.

Marele câştigător al ediției precedente este Cristian Popescu, ce i-a cucerit atât pe membrii juriului cât și pe spectatorii din sala plină cu umorul său inteligent, glumele originale și chipul său extrem de serios. El n-a zâmbit deloc pe scenă, dar sala a râs și a aplaudat cu extaz. Anul acesta, el va fi prezentatorul festivalului, iar la fiecare apariţie pe scenă va strecura și câteva glume în stilul său.

Primii 10 concurenți vor urca pe scenă vineri, 22 septembrie, iar după proba de concurs Raul Gheba și Andrei Ciobanu vor susține show-uri de Stand Up Comedy.

Ceilalți 10 participanți la concurs vor da „examenul” pentru marele premiu pe 23 septembrie, iar apoi publicul va vedea un show amuzant cu Toma și Teo.

Finala va avea alte trei show-uri de stand up comedy cu alți comedianți de succes din țară: Alex Mocanu, Vio și Costel. Află mai multe despre festival pe site-ul standupfest.ro.

 

Program

Vineri, 22 septembrie

Semifinala 1 (10 concurenți)

+ SHOW

Raul Gheba

Andrei Ciobanu

Preț bilete: 35 lei

Sâmbătă, 23 septembrie

Semifinala 2 (10 concurenți)

+ SHOW

Toma

Teo

Preț bilete: 35 lei

Duminică, 24 septembrie

Finala (6 concurenți)

+ SHOW

Alex Mocanu

Vio

Costel

Preț bilete: 45 lei

Trei zile cu glume la Stand Up Fest. Vezi programul

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.