Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

FREE IN BRASOV | Ultimele zile de vară cu evenimente gratuite

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FREE IN BRASOV | Ultimele zile de vară cu evenimente gratuite Share FREE IN BRASOV | Ultimele zile de vară cu evenimente gratuite


STREET FOOD FESTIVAL

Aleea de Sub Tâmpa, 24-27 august

10 maeștri bucătari vor fi prezenți la Brașov la prima ediție Street FOOD Festival de la noi din oraș. Mâncărurile diverse nu sunt totul la acest eveniment. După mesele copioase te vei putea relaxa la Cinema Outdor, în fiecare seară, de la ora 21:30, cei mici se vor distra la Kids Zone, unde vor fi organizate mai multe activități interactive, și vor avea loc numeroase concerte jazz, blues și world music, zilnic, de la ora 17:30. Vor cânta Spectrum, Amalia Gaiță, Naked, Soul Serenade, Moonfelas, Cuibul, Essential Notes, Next Ex, Otherside, Pely Barna, JazzyBirds și JazzyBIT. Intrarea va i gratuită la evenimente. Veți avea de cheltuit doar pe deliciile culinare.

Concert

Music of Joy va concerta la Sala Patria, pe 31 august, ora 19:00. Cu didgeridoo și o secțiune robustă de percuție și ritm, inclusiv tabla, dholak, djembe și chimta, cu sunete de saxofon, clarinet, flaut, chitară și armoniu, Music of Joy te va cuceri.

Concert

Filarmonica Brașov a pregătit un concert special pe 8 septembrie, în Piața Sfatului: „Bartók-Enescu – Folclor vs. Clasic”. Dirijor: Cristian Oroșanu. Vor participa Ansamblul Muzsikas și Taraful Bucureștilor. Veți asculta muzică populară românească, maghiară și muzică clasică.

Concerte la Oktoberfest

Din 7 până în 17 septembrie va fi distracție bavareză în zona fostului stadion municipal. Pentru prima dată la Oktoberfest va cânta fanfara Musik Ministerium, din Austria. Veți avea ocazia de a asculta muzica din Alpi chiar la Brașov.

Festivalul Amural

Amural, festivalul vizual ajuns la ediția a III-a va avea loc în perioada 31 august – 3 septembrie.

Unde? După Zidurile Cetății.

Amural a crescut și probabil și cerințele participanților sunt mai mari, astfel că anul acesta organizatorii vor folosi seturi audio-video din UK, Suedia și cea mai bună aparatură din România, va exista la festival un nou cinematograf iar evenimentele se vor desfășura în locații noi. La Amural 3 vom vedea cele mai multe proiecții video simultane din România, expoziții de fotografie, ilustrație și design în turnurile Cetății, pictură murală pe un perete nou și visual poetry.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.