Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ateliere de muzică și creație la Tribute Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ateliere de muzică și creație la Tribute Festival Share Ateliere de muzică și creație la Tribute Festival


Cea de-a treia ediție Tribute Festival va avea loc în perioada 18-20 august, în zona fostului stadion municipal din Bartolomeu. Intrarea va fi liberă.

Pe lângă concertele tribute vor fi organizate și ateliere de muzică și creație la care pot participa gratuit cei care vor dori să învețe câteva acorduri de chitară, cum se cântă la tobe sau cum se crează bijuterii hand made.

 

Ateliere de muzică

Sâmbătă și duminică, între orele 15:00 și 16:00

 

Eduard Ban, fondatorul Asociației Prefix TM și chitaristul trupei cu același nume, va susține ateliere de muzică pentru copii.

Sâmbătă va fi susținut un atelier de chitară, duminică unul de tobe. Participanții vor putea afla secretele chitarei electrice, vor cânta chiar ei la instrumente și vor avea parte de adevărate lecții de muzică în aer liber.

Cu ocazia acestor ateliere, cei mici își vor putea descoperi talentele muzicale. Vor ține chiar ei instrumentele în mâini, vor învăța câteva acorduri sau chiar linii melodice dacă au experiență. Și se vor distra de minune!

Din cadrul Asociației Prefix TM – Atelierul de muzică fac parte trupele brașovene Four Dimensions și Perspective, care vor urca pe scena Tribute Festival anul acesta. Pe Eduard Ban îl vom asculta în concertul tribute Black Sabbath.

 

Ateliere de decorațiuni și bijuterii

Sâmbătă și duminică, între orele 16:00 și 17:00

 

Anul acesta la Tribute Festival veți putea învăța cum se creează un Dreamcatcher.

Dreamcatcherul reprezintă un talisman cu origini amerindiene, confecționat manual, sub formă de cerc, în care este țesută o plasă în forma pânzei de păianjen, fiind apoi decorat cu obiecte de cult, cum ar fi pene și mărgele. Scopul talismanului este de a apără persoana de visurile rele (visuri care trebuie să rămână prinse în plasă), precum și de a le lăsa să treacă doar pe cele bune. De aici vine și numele talismanului – Dreamcatcher.

Artistul Ancuța Lavinia-Ștefania va susține acest atelier de creație special. Aceasta se declară pasionată de arta „handmade”, căutând mereu frumosul și armonia în culori.

„Te rog să continui să îţi urmezi pasiunea şi să-ţi prinzi visele! Inspiră şi fii inspirat! Catch your Dreams!”, ne-a transmis aceasta.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută