Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Pilates la Ironwill Gym

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pilates la Ironwill Gym Share Pilates la Ironwill Gym


Principiile exerciţiilor de pilates

  1. Concentrarea – este elementul cheie care face legătura dintre minte şi corp. Pentru a vă lucra corpul trebuie ca mintea să fie prezentă.
  2. Controlul – asta înseamnă că mişcările nu trebuie să fie dezordonate şi întâmplătoare, fiecare mişcare serveşte o funcţie şi controlul este cel mai important.
  3. Centrul – Joseph Pilates a numit această zonă (abdomenul, talia, şoldurile şi muşchii feselor) centrul de putere. Accentul este pus pe elegantă, nu pe rapiditatea mişcării şi, în cele din urmă, mişcările ar trebui resimţite precum o plimbare prelungă sau precum un vals.
  4. Respiraţia – veţi descoperi că o respiraţie corectă vă va ajuta să vă controlaţi mai bine mişcările atât în timpul exerciţiilor, cât şi în viaţa de zi cu zi.
  5. Precizia – fiecare mişcare a metodei Pilates are un scop, fiecare instrucţiune este de o importanţă vitală pentru a asigura succesul întregii iniţiative.

Vă aşteptăm luni, miercuri şi vineri ora 20:00 şi joi ora 10:00 la pilates. Ne vedem pe saltea, la Ironwill Gym.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută