Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Near Brașov | Concursuri sportive și concerte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Near Brașov | Concursuri sportive și concerte Share Near Brașov | Concursuri sportive și concerte


Caravana Filmului Românesc

16 – 20 august

Ghimbav

Sunteți invitații, în fiecare seară, cu începere de la ora 20,00 în curtea Școlii gimnaziale din str. Pieții, nr.70, pentru a viziona o serie de filme importante, realizate în ultimii ani.

Din distribuţia acestor filme fac parte mari actori ai scenei şi filmului românesc: Victor Rebengiuc, Victoria Cociaş, Mircea Diaconu, Dorel Vişan, Ion Caramitru, Florin Zamfirescu.

Programul proiecțiilor va fi publicat pe http://www.caravanafilm.ro/.

 

Concursuri și concerte

12, 19 și 26 august

Parcul Central Predeal

Concerte, tiroliană, concurs Biciclete/Cros, parc de distracții pentru copii, ateliere de artă tradițională, tabără internațională de pictură sau activități distractive pentru copii. Acestea sunt surprizele pregătite pentru copiii care ajung la Predeal în luna august. Cei care participă la eveniment pot câștiga o bicicletă Pegas. Astfel, în fiecare zi de sâmbătă din luna august, începând cu ora 17.00, în parcul central vor avea loc spectacole pentru copii susținute de Oaki Junior. Pe 19 august, de la ora 19.00, copiii, dar și cei mari sunt invitați la un concert Narcotic Sound, iar pe 26 august, de la ora 19.00, Primăria din Predeal a pregătit un concert cu Ciro de Luca și Alexxa.

 

Gorun Trail

23 Septembrie 2017

Mercheașa, comuna Homorod

Ești invitat să iei parte la sărbătorirea celui mai bătrân stejar din România, mărețul gorun de 900 de ani, fie că te vei înscrie în competițiile de alergare, fie că vei participa la celelalte manifestări.

Ediția de anul acesta aduce în plus evenimente culturale, meșteșugărești, concerte cu instrumente de suflat și multe alte activități menite să ofere călătorului o interacțiune cât mai bogată cu moștenirea satului Mercheașa. Concursul propune două probe gândite pentru alergătorul începător dar şi pentru concurenţii mai puternici: cursa de 30 de km și cursa scurtă de 10 km. Înscrierile se încheie pe 1 septembrie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută