Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ionuț Constantin (Yokko) | Nu discutăm despre serviciile care trebuie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ionuț Constantin (Yokko) | Nu discutăm despre serviciile care trebuie Share Ionuț Constantin (Yokko) | Nu discutăm despre serviciile care trebuie


S-a discutat și s-a răsdiscutat despre servicii de când cu mișcările de stradă din iarnă. Serviciile sunt de vină, serviciile-n sus, serviciile-n jos, serviciile, serviciile, serviciile. Iubita mea și-a pus pierce în limbă. Bine, nu asta e idee principală a textului pe care îl aveți în față, dar e relevantă pentru context. Anyway, a sunat la salon, i s-a spus că sunt destul de ocupați oamenii, dar dacă vine după ora șase seara, se rezolvă. Boooon. La șase și umpic a intrat pe ușa salonului și a fost întâmpinată de o tiradă de „A, dar n-avem timp, avem mult prea mult de lucru, nu știu cine ți-a zis să vii, dar nu se poate, vino mâine după șapte, poate rezolvăm”. Toate astea pe un ton răstit, de parcă se dusese acolo să le ceară bani, nu să le dea. Probabil că în punctul ăsta vă întrebați ce legătură are toată treaba asta cu serviciile. Ei bine, cred că nu discutăm destul despre serviciile care trebuie. Chestia asta o scriu asta la scurt timp după ce taximetristul care m-a dus la muncă mi-a zis că „nu te las unde vrei tu, că nu ți-ai luat stradă”. Servicii… Mă întreb dacă oamenii ăștia își dau seama cât de ușor e ca banii mei, și ai din ce în ce mai multor oameni, să se ducă acolo unde sunt bine primiți.

Ionuț Constantin (Yokko) – iubitor de filme, cărți și muzici faine, solist vocal în Fernet Blues Company

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută